tarinamme

Freja on skandinaavisessa mytologiassa Vaanien sukuun kuuluva viikinkiajan jumalatar. Hän edustaa kauneutta, rakkautta ja hedelmällisyyttä. Hän on jumalattarista kaunein ja halutuin. Freja on rakkaudessaan liberaali, sekä luonteeltaan itsepäinen ja oman arvonsa tunteva. Freja on myös peloton sodan jumalatar.

Heja Freja syntyi halusta sytyttää treenaavien naisten sisäinen Freja –jumalatar ja taistelija. Heja Freja syntyi kuntosaleilla, crossfitsaleilla, tanssistudioilla ja niillä kaikilla yömyöhään yksin juostuilla lenkeillä, kun ketään ei tullut vastaan. Heja Freja syntyi niiden tuhansien treenituntien aikana, kun kehoni sekä mieleni rajoja rikottiin. Heja Freja on syntynyt itsensä voittamisen upeista tunteista, sekä kaikista niistä hetkistä, kun endorfiini on virrannut kropassani ja kasvattanut voittamattomuuden tunteesta siivet selkääni. Heja Freja on syntynyt puhtaasta rakkaudesta treenaamiseen.                                                                                                                                              

Heja Freja on suomalainen yritys, jolla on kansainvälinen tiimi. Käytämme parhaita italialaisia kankaita ekologisuutta priorisoiden. Tuotanto tapahtuu eettisyyttä vaalien tallinnalaisessa pientehtaassa ammattitaidolla ja sydämellä. Logistiikka tapahtuu ylimääräisiä kuljetuksia minimoiden myös Tallinnasta käsin. Kunnioitamme naisvartalon kauneutta ja voimaa, emmekä fotoshoppaa malliemme vartaloita. Vaatteemme ja toimintatapamme kuvastavat arvojamme.
                                                                                                                                                                                                                    Julia
CEO & Founder
Heja Freja Oy