Täydellinen scrunch

Heja Frejan treenivaatteissa yhdistyvät vartaloa imarteleva design ja erinomaiset tekniset ominaisuudet. Meille on tärkeää, että näytät hyvältä ja voit keskittyä treenaamiseen.

Treenilegginsejä valittaessa niiden imartelevuudella on väliä, sanotaan mitä sanotaan! Kukapa ei haluaisi näyttää hyvältä varsinkin, jos se onnistuu pienellä kikalla. Yksi näistä kikoista on valita legginsit, joihin on ommeltu scrunch. Scrunch imartelee peppua, saaden sen näyttämään pyöreämmältä.

Mikä scrunch sitten on? Entä mistä tämä pyöreyttä lisäävä efekti syntyy? Scrunch on hyvin pieni ja yksinkertainen ominaisuus, jolla on merkittävä vaikutus. Käytännössä scrunch on ohut silikoninauha legginsien takasaumassa. Silikoninauha on ommeltu takasaumaan siten, että se rypyttää hieman takasaumaa ja saa siten sauman myötäilemään siluettia. Pepun molemmat posket erottuvat nätisti ja peppu näyttää pyöreämmältä.

Millainen on sitten se paras ja kaikista imartelevin scrunch? Me Heja Frejassa pidämme kiinni tyylikkyydestä ja miellyttävyydestä. Sanomme EI ”viiksille” ja peppua painavalle takasaumalle. Scrunchimme on suunniteltu juuri sen verran kireäksi, että efekti saadaan aikaiseksi, mutta samalla hienovaraisen tyylikkäästi niin, ettei peppuun synny liian kireäksi ommellun scrunchin paljastavia ”viiksiä”, eli rypytystä. Nämä ”viikset” saati se, että joutuisit kiskomaan treenin aikana liian kireää takasaumaa, ovat suuri turn off, joista emme halua sinun joutuvan kärsimään. Heja Frejan scrunch on melko kevyt. Legginseissämme on selkeä rypytys, mutta kun ne pukee päälle, rypytys lähes häviää.  Heja Frejan scrunch ei merkittävästi näy eikä tunnu. On vain jokin super kumma juttu, jonka ansiosta peppusi näyttää uskomattoman hyvältä.