tilaus- ja toimitusehdot

 

1. Yleistä

 • Tuotteiden hinnat sisältävät kunkin maan mukaisen arvonlisäveron
 • Maksu suoritetaan euroina
 • Toimitusmaksut lasketaan erikseen tuotteen hinnan päälle
 • Noutamattomasta paketista perimme palautus- ja käsittelykulut 25€
 • Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydä huoltajasi lupa ennen tilaamista!


2. Maksutavat

 • Visa
 • Amex
 • ApplePay
 • Mastercard


3. Toimitusalue
Toimitamme EU-alueelle. Suurempia erillistilauksia voidaan lähettää myös EU-alueiden ulkopuolelle asiakaspalvelumme kautta (info@hejafreja.com).

Kaikki toimitukset lähetetään Viron varastolta. 


4. Toimitustavat ja -kulut
Tilauksen loppusummaan lisätään automaattisesti toimituskulut toimitus- ja maksutavan, sekä voimassa olevan hinnaston mukaan. Tilauslomakkeen tarjoamat toimitustavat vaihtelevat lähetyksen kokonaispainon ja kohteen mukaan.


Varmista että tilauslomakkeelle syöttämäsi osoitetiedot ja puhelinnumero ovat oikein. Näiden tietojen muuttaminen jälkikäteen aiheuttaa tilaajalle 10 euron lisäkäsittelykulut.


1.1 Suomi

 • Toimitus kirjeenä: kirje jaetaan postilaatikkoon yleensä seuraavana arkipäivänä, jos tilaus on tehty ennen klo 12 am.
 • Toimitus Postin Postipakettina: paketti toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Toimitusaika yleensä 1-3 työpäivää. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on vastaanottajalla käytössä. Lähetystä voi seurata Postin lähetysten seurannassa tai mobiilisovelluksella.
 • Toimitus Postin Kotipakettina: kotiinkuljetuspalvelu kaikkiin kotitalouksiin manner-Suomessa. Posti sopii vastaanottajan kanssa aina ennakolta sopivan toimitusajankohdan pääsääntöisesti seuraavan työpäivän kuluessa lähetyksen lähettämisestä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys.
 • Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä. Lähetystä voi seurata Postin lähetysten seurannassa tai mobiilisovelluksella. Huom. kirjeenä lähetetyillä toimituksilla ei ole seurantakoodia, eikä niitä voi siten seurata.


4.2 Toimitus muihin EU-maihin

Toimitusvaihtoehtoina: Kotiinkuljetus (DHL), kotiinkuljetus (GLS Euro Parcel), noutopiste (Posti Parcel connect) ja noutopiste (Omniva int.). Tarjoamme parhaan ratkaisun jokaiseen EU-maahan.

Jos haluat kotiinkuljetuksen, huomioi, että DHL antaa toimituspäivälle aikavälin (esim. klo 16-22), jota voit tarvittaessa muuttaa.

Suurin osa toimituksista tapahtuu 1-6 arkipäivän aikana.

5. Tilauksen peruuttaminen ja palautukset
Tuotteilla on pääsääntöisin 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (tuotteen saapumispäivästä laskien) edellyttäen, että tuote on täysin käyttämätön ja myyntikelpoinen. Mikäli kyseessä on mittatilaustuote, ei tuotteella ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama, kuin asiakaspalautus. Veloitamme noutamatta jätetyistä lähetyksistä aiheutuneet pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannukset täysimääräisinä. Kulu on 25€.

Palauttaessasi tuotteita, pakkaa tuotteet huolella. Huomioithan, että palautettu tuote ei saa olla käytetty, muokattu tai pesty ja siinä tulee olla kaikki tuotelaput paikallaan. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessaan. Osoitetarroja tai teippejä ei saa kiinnittää suoraan myyntipakkaukseen.

Palautuksen saapuessa meille, tarkastamme tuotteen kunnon. Mikäli tuote on palautusehtojen mukaisessa kunnossa, palautamme rahat sen maksukanavan kautta, jota käytit tilausta tehdessäsi. Mikäli tuote on käytetty tai se ei ole myyntikuntoinen, laskutamme aiheettoman palautuksen posti- ja käsittelykulut täysimääräisinä 25€.

Palautuslähetys on ilmainen, mikäli palautusehdot täyttyvät. Alkuperäistä postikulua ei palauteta.

Jos olet epävarma tuotteen koosta, lähetä viestiä  asiakaspalveluumme (info@hejafreja.com), joka auttaa oikean koon valitsemisessa. Näin säästämme myös luonnon, sinun ja pienen yrityksemme voimavaroja.


6.1 Palautus / Suomi
Varmista ensin, että palauttamisen ehdot täyttyvät (kohta 5). Tämän jälkeen lähetä viesti info@hejafreja.com. Kirjoita viestikentään tilausnumero. Kerro viestissä mitä tuotteita palautus koskee ja mikä on palautuksen syy. Tämän jälkeen saat meiltä tarkemmat palautusohjeet ja palautuskoodin. 

6.2 Palautus  / muut EU-maat

Varmista ensin, että palauttamisen ehdot täyttyvät (kohta 5). Tämän jälkeen lähetä englannin kielinen viesti info@hejafreja.com. Kirjoita viestikentään tilausnumero. Kerro viestissä mitä tuotteita palautus koskee ja mikä on palautuksen syy. Tämän jälkeen saat meiltä tarkemmat palautusohjeet.

Pääsääntönä on, että kotiin kuljetuksella tulleet lähetykset, myös haetaan kotoa. Noutoajat sovitaan kuriirien kanssa erikseen. Noutopisteistä noudetut lähetykset palautetaan pääsääntöisesti noutopisteisiin.


7. Virheellinen, väärä tai vahingoittunut tuote
Mikäli sinulle toimitetaan vahingossa väärä, virheellinen tai vahingoittunut tuote, ilmoita virheestä meille heti osoitteella info@hejafreja.com. Korvaamme virheen kuluitta pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheettömän tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilillesi saatuamme viallisen tuotteen palautuksena. Liitäthän mukaan kuvauksen tuotteen virheestä. Katso yllä olevat palautusohjeet.


8. Tietosuoja

 • Heja Frejan verkkokaupan asiakastiedot ovat luottamuksellisia
 • Heja Freja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille
 • Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään
 • Heja Frejan verkkokauppa ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta: syntymäaikaa tai henkilötunnusta, pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.